Verhoog de betrokkenheid van jouw doelgroep en creëer blijvende klantrelaties!

De oplossing die je nodig hebt.

Heb jij moeite om jouw doelgroep effectief te bereiken en betrokken te houden? Wil jij jouw conversies en omzet verhogen met behulp van emailmarketing? Mannetje van het Web bied jou de perfecte oplossing. Met onze uitgebreide expertise in emailmarketing helpen we jouw bedrijf om opvallende en overtuigende e-mails te creëren die jouw doelgroep aanspreken en resultaten opleveren.

Herken jij je in één of meerdere van onderstaande punten?

  • Jij hebt een lijst met potentiële klanten, maar weet niet hoe je ze effectief kunt bereiken.
  • Jouw huidige e-mails worden genegeerd en jouw klantbetrokkenheid is laag.
  • Jij wilt jouw merk versterken en een blijvende indruk achterlaten bij jouw doelgroep.
  • Jij hebt hulp nodig bij het creëren van aantrekkelijke, gepersonaliseerde en converterende e-mails.
Online start
350,-
per maand
Kennismakingssessie om doelen te bepalen.
Technische implementatie.
Maandelijkse opmaak en verzending van 1 e-mail.
Ontwerp van 1 e-mailtemplate in de huisstijl.
Beheer van 1 maillijst.
Onderhoud van het account.
Maandelijkse rapportage.
Ondersteuning voor eventuele vragen en hulp.
Online groei
795,-
per maand
Kennismakingssessie om doelen te bepalen.
Technische implementatie.
Maandelijkse opmaak en verzending van 3 e-mails.
Ontwerp van 3 e-mailtemplates in de huisstijl.
Beheer van 3 maillijsten.
Opzetten van automatiseringen.
Maandelijkse rapportage.
Ondersteuning voor eventuele vragen en hulp.
Online succes
995,-
per maand
Kennismakingssessie om doelen te bepalen
Technische implementatie
Maandelijkse opmaak en verzending van 4 e-mails
Ontwerp van 4 e-mailtemplates in de huisstijl.
Beheer van 4 maillijsten
A/B-testen
Onderhoud van het account
Maandelijkse rapportage
Ondersteuning voor eventuele vragen en hulp.
"Als je niets verandert aan jouw huidige situatie, loopt je het risico kostbare kansen te missen. Jouw concurrenten zullen wellicht wel gebruikmaken van effectieve emailmarketingstrategieën, waardoor ze jouw potentiële klanten kunnen aantrekken en jouw marktaandeel kunnen verkleinen. Bovendien kan het gebrek aan betrokkenheid van jouw doelgroep resulteren in verminderde merkbekendheid en lagere conversies, waardoor jouw groei en winstgevendheid worden belemmerd."

Emailmarketing met het Mannetje

Mannetje van het Web is een toonaangevend online marketing bureau met een passie voor het helpen van bedrijven bij het bereiken van online succes. We begrijpen dat emailmarketing een krachtig instrument is in de moderne digitale wereld, en we zijn vastberaden om jou te voorzien van de juiste strategieën en oplossingen om jouw bedrijf te laten groeien. Wij als experts combineren technische kennis met creativiteit om resultaatgerichte emailcampagnes te ontwikkelen die jouw doelgroep boeien en activeren.

Met onze expertise en jarenlange ervaring in de branche hebben we bewezen oplossingen ontwikkeld die hebben geleid tot succes voor onze klanten. We geloven sterk in het belang van een goed ontworpen en functionele website die perfect past bij jouw bedrijf. Het hebben van zo’n website is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van jouw merkbekendheid.

Bij Het Mannetje van het Web begrijpen we dat jouw succes ons succes is. We zijn toegewijd om jou te helpen slagen in de online wereld. Of je nu een startend bedrijf bent dat een sterke online aanwezigheid nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat wil groeien, wij hebben de kennis en expertise om jouw doelen te realiseren.

Bouwen aan een perfecte klantrelatie

Veelgestelde vragen

Wat kost het gebruik van emailmarketingdiensten van het Mannetje?

Onze prijzen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw project. Wij bieden een aantal pakketten aan die passen bij ieder zijn voorkeur.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Dit kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals jouw doelgroep, de kwaliteit van jouw e-maillijst en de concurrentie in jouw branche. We streven ernaar om op korte termijn merkbare verbeteringen te realiseren.

Kan ik mijn bestaande e-maillijst gebruiken?

Je kunt zeker jouw bestaande e-maillijst gebruiken. We zullen deze analyseren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat jij het maximale rendement haalt uit jouw emailmarketinginspanningen.

Zal ik volledige controle hebben over mijn e-mailcampagnes?

Ja, absoluut. We werken nauw met je samen om jouw doelen en wensen te begrijpen en jij krijgt volledige controle en inzicht in jouw emailmarketingcampagnes.