Over het Mannetje

De hulpijn naar online succes

mannetje van het web

Als bedrijf opvallen in de online wereld van nu, het is een doel van iedere ondernemer. Hoe kan je doelgroep bereikt worden of hoe zorg je ervoor dat je een hoge positie krijgt binnen de zoekmachines? Het zijn vraagstukken die je als ondernemer niet altijd weet te beantwoorden. De diverse methodes, trends en andere factoren zorgen ervoor dat je continue aandacht moet geven aan je online marketing activiteiten. Dit is ook direct het probleem voor veel ondernemers, men weet heel goed dat online marketing een belangrijk onderdeel is van de business alleen hoe pak je dat aan? Het Mannetje van het web is jouw helpende hand voor al je online activiteiten!

Je concurrenten voor blijven of heb je een online vraagstuk? Door middel van duidelijke communicatie, goede doelstellingen en een resultaatgerichte aanpak zorgen wij voor de uitvoering van jouw online marketing activiteiten. 

 

Waar zijn wij goed in

Diensten

Het Mannetje van het web biedt een diversiteit aan (online) diensten aan. Zo bouwen wij niet alleen websites en webshops maar zorgen we er ook voor dat je wordt gevonden in de online wereld van nu! Wij hechten er ook veel waarden aan dat je digitale apparaten doen wat ze moeten doen, zoals het bekijken van je eigen website!

Thomas Mattheijer - Mannetje van het web

Samen de uitdaging aan gaan dat is één van onze speerpunten in de reis naar online succes. Wij hanteren een duidelijke persoonlijke aanpak met heldere afspraken en duidelijk communicatie. Deze manier van samenwerken leidt niet alleen tot de beste resultaten maar ook tot een fantastische samenwerking.

Thomas Mattheijer

Mannetje van het web

Wat beloven wij

kromme pijl mannetje van het web
kromme pijl mannetje van het web omlaag
groeien met succes mannetje van het web

Focus op groei

Korte lijnen en interactie

doelen stellen mannetje van het web

Meetbare doelstellingen

gratis website scan

Haal je het maximale rendement uit je website? Of fungeert de website hoofdzakelijk als visitekaartje?

Klaar voor de reis naar online succes?

Enthousiast geworden over de werkwijze van het mannetje van het web of heb je nog vragen over zijn manier van werken? Ontdek snel hoe ook jij online kunt groeien!