Hulplijn

Eerste hulp bij digitale problemen

Hulplijn

Computer 
Is je computer (desktop of laptop) getroffen door een virus, lukt het instellen van de email niet of wil je gewoon graag uitleg over het gebruik van jouw computer? Dan is de hulp aan huis service van het mannetje van het web de ideale oplossing. De hulp kan eenmalig zijn maar ook uit meerdere sessies bestaan. Geheel afhankelijk van de gevraagde hulp!

Tablet
De tablet heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Van boeken lezen tot websites bekijken tot het beheren van je email. De bediening is volledig met je vinger en daarom is het gebruik net wat anders dan een computer of laptop. Hierdoor lopen sommige mensen tegen problemen aan. Hier heeft het mannetje een oplossing voor gevonden in de vorm van de tablet hulpservice aan huis.

Telefonie
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Waar vroeger de GSM gebruikt werd om te bellen of sms’en, kunnen we er nu veel meer mee doen. Door deze ontwikkelingen in de afgelopen jaren kan het voorkomen dat je tegen problemen aanloopt. Het Mannetje lost deze problemen graag voor je op.

Hulplijn mannetje van het web uitleg

Van advies tot reparatie

Alle service
onder één dak

Advies

De aanschaf van een nieuwe computer, tablet of telefoon kan soms lastig zijn. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste apparaat.

Installatie

Van volledige installatie van je nieuwe computer, tablet of telefoon tot aan het instellen van het internet en email.

Aan de slag

Algemene uitleg over het gebruik van je computer, tablet of telefoon maar ook leren hoe je veilig op internet kunt surfen.

Onderhoud

Van kleine software updates tot aan een grote onderhoudsbeurt waarbij we flink gaan opschonen. Desgewenst is onze hulp op afstand service beschikbaar

Reparatie

Getroffen door een virus of problemen met je internet en/of email? Onze reparatieservice kan dit voor je oplossen.

Help!

Het Mannetje van het web helpt je ook graag bij andere (digitale) vraagstukken. Heb je bijvoorbeeld problemen met je internet verbinding of andere apparaten dan is onze hulpservice de ideale oplossing!

gratis website scan

Haal je het maximale rendement uit je website? Of fungeert de website hoofdzakelijk als visitekaartje?

Hulp nodig of je kennis verbreden?

Schroom niet en leg je probleem of vraag aan ons voor!