Webservice

Van professionele website tot aan een converterende webshop

website maken

Betaalbare, responsive en resultaatgerichte websites die ook nog technisch dik in orde zijn. Wij maken een complete website al vanaf € 496,00

webshop maken

Op een professionele manier je producten aanbieden in een flexibele en gebruiksvriendelijke webshop. Wij maken een complete webshop al vanaf € 796,00

Hoe pakken wij dit aan?

Online resultaat, wie wilt dat nu niet? Het begint met een website of webshop die aansluit bij je doelgroep. De customer journey is lijdend in het ontwerp en gebruik van jouw website. Wij hanteren een duidelijke aanpak die wij hieronder beschrijven.

 

 

01

Inventarisatie en Strategie

Welke doelgroep wil je aanspreken en wat wil je uitstralen als bedrijf?  Tijdens het inventarisatiegesprek leren we jou en je bedrijf kennen om vervolgens doelstellingen te bepalen die de basis zullen zijn van de strategie. Vanuit hier gaan wij aan de slag met het functionele ontwerp van de website. 

02

Planning en ontwerp

Het functioneel ontwerp bestaat uit een aantal pagina’s waarin de opzet in beeld is gebracht door middel van ‘wireframes’. Lettertype, kleuren en vormen worden onder andere doorgenomen tijdens de ontwerpfase. Hierin wordt rekening gehouden met de mogelijk bestaande huisstijl. De feedback wordt verwerkt tot een definitief ontwerp. Vanuit het ontwerp wordt de planning bepaald en gekeken waar en wanneer we wensen samen te werken.

planning en ontwerp mannetje van het web webdesign

03

Ontwikkeling en realisatie​

Het bouwen van het definitieve plan wordt gestart zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd. In deze fase zal de samenwerking intensiever worden. We vinden het namelijk belangrijk dat je wordt betrokken bij het traject en tussentijds de vorderingen kunt bekijken. De website of webshop wordt door ons direct geoptimaliseerd voor de zoekmachines en wij zorgen er voor dat de site responsive wordt gemaakt.

 

04

Livegang

De testen zijn positief bevonden dus we kunnen live! Wij leggen uit hoe jezelf aan de slag kunt gaan met je website of webshop. Het mannetje van het web kan dit ook uit handen voor je nemen en zorgen voor het onderhoud en online marketing.

05

Onderhoud

Om de top conditie van de website of webshop te kunnen waarborgen is goed onderhoud van groot belang. Denk aan de updates van het complete CMS systeem of updates gericht op de aanwezig plugins. Een maandelijkse onderhoudsbeurt zorg ervoor dat de site altijd up-to-date is op het gebied van de software. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er backups van de site worden gemaakt en dat de beveiliging in orde is. 

Online marketi ng icoon webdesign

06

Online marketing

De website of webshop staat live, het onderhoud is besproken. Nu is het tijd om te gaan optimaliseren en dat doen wij door middel van onze online marketing diensten. Afhankelijk van het type project kunnen wij de online marketing voor je uit handen nemen. Niet bekend met online marketing? 

Website onderhoud

Geen tijd om je website of webshop up to date te houden? Het Mannetje van het web onderhoud je website al vanaf € 25,00 per maand. 

gratis website scan

Haal je het maximale rendement uit je website? Of fungeert de website hoofdzakelijk als visitekaartje?

Op zoek naar een website of webshop die aanzet tot actie?

We werken graag samen met je aan het visitekaartje van je bedrijf!