Website Onderhoud

Wij zorgen er voor dat je website of webshop goed beschermt blijft. Door middel van een onderhoudsabonnement hoef jij je nergens zorgen meer om te maken.

Net als veel ander materieel zoals een huis, auto of fiets heeft een website of webshop ook periodiek een onderhoudsbeurt nodig. In de opleveringsfase gaan wij snel voor je aan de slag om de website te voorzien van content. Alles verloopt vlekkeloos en de website draait op volle toeren. Om de goede conditie van de website te kunnen waarborgen is goed onderhoud van groot belang. Denk aan de updates van het complete CMS systeem of updates gericht op de aanwezig plugins op jouw website. Het vraagt allemaal net een beetje extra aandacht en kennis die niet voor iedereen is weggelegd.

Mannetje van het web banner online marketing website

Website onderhoud uitbesteden

Door middel van een maandelijkse onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft.  Wij waarborgen de snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website. De kans dat een website gehackt wordt bij achterstallig onderhoud is zeer groot. Eenmaal gehackt zullen er minder bezoekers op je website komen en dus minder klanten die minder omzet genereren. Om het je niet te lastig te maken kunnen wij het onderhoud voor je uit handen nemen voor een vast bedrag per maand van € 25,00 excl. BTW. Wij zullen dan maandelijks het volgende voor jouw doen:

  • Up-to-date houden WordPress CMS;
  • Malware check;
  • Plugins update;
  • Dagelijkse backups;
  • Beveiliging;
  • Helpdesk.

Combineren

Neem je bij ons nog andere diensten af zoals social media marketing of e-mailmarketing dan maken we er een speciale pakket prijs van. Meer weten over de mogelijkheden voor website onderhoud? Neem contact met ons op en leg je problemen aan ons voor.

Nog meer Webdevelopment.

Websites

Wij creëren websites samen met jouw. We luisteren, bedenken en ontwikkelen samen een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en converterende website.

Webshops

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden professionele webshops zodat jij zonder problemen online je producten of diensten kan verkopen.