Online marketing

Wij maken van jouw doelen een online succes.

Een website is allang niet meer voldoende om te slagen in de online wereld. Het is niet alleen je visitekaartje maar het is één van de kanalen waar jouw doelgroep moet worden getriggerd tot interactie. Ben je al online aanwezig? Maar weet je niet hoe je het meeste uit internet kunt halen om je aanwezigheid te vergroten? Het begint met een sterke online marketing strategie.
Mannetje van het web banner online marketing website
Het formuleren van een sterke online marketing strategie begint met het maken van heldere doelstellingen. Wat wil je precies online bereiken? Wie wil je bereiken en weet je wat er allemaal mogelijk is in de online wereld van nu? Het bepalen van een strategie is één het uitvoeren daarvan is twee. We kijken samen met jouw naar welke aanpak het beste is en welke middelen we gaan inzetten.

Content creatie

Sterke content die er toe doet! Het up to date houden van je content is niet alleen voor jezelf maar ook voor de zoekmachines een vereiste in de digitale wereld van nu. Wij helpen je ermee!

Conversie optimalisatie

Meer rendement (conversie) halen uit de bezoekers van je website. Aan de hand van meetbare resultaten kunnen wij concrete verbeteringen doorvoeren en je conversie verhogen.

E-mailmarketing

Relevantie is het toverwoord en wij sturen je de juiste richting op. E-mailmarketing wordt vaak flink onderschat maar het is en blijft een effectief marketing middel om jouw doelgroep te bereiken.

Online adverteren

De hoogste posities in de zoekresultaten, wie wil dat nou niet? Anno 2020 kun je gerichter en persoonlijker adverteren en door slim om te gaan met jouw budget halen we het maximale resultaat.

Social media

Staat social media bij jou nog in de kinderschoenen, dan brengen wij daar verandering in. Social media biedt veel mogelijkheden in de verschillende fases van de customer journey.

Zoekmachine optimalisatie

Hoe hoger je in de zoekresultaten te vinden bent des te meer conversies levert het op. Wij helpen je met de SEO optimalisatie van je webpagina’s en gevonden wordt op relevante zoektermen.

Bekijk ook onze andere diensten.

Webdevelopment

Steeds meer mensen gaan online op zoek naar informatie over jouw bedrijf. Wij versterken jouw digitale aanwezigheid.

Helpdesk

Wat als één van je digitale apparaten zoals je telefoon op tablet niet meer goed werkt? Wij zijn je digitale hulp aan huis.