Website

Wij creëren websites samen met jouw. We luisteren, bedenken en ontwikkelen samen een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en converterende website.

Het bedenken en ontwikkelen van een nieuwe site of het aanpassen van een bestaande website is een heel traject. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf en dus de één van de eerste indrukken die je achterlaat bij je potentiele klanten. Wij denken dat design meer is dan alleen een look. Wij creëren een ontwerp met oog voor het design en leggen tegelijkertijd de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor heb je niet alleen een mooie website, maar breng je tegelijkertijd jouw doelgroep recht naar jouw online doelstellingen. Dit alles is in onze ogen een goede website.

Mannetje van het web banner websites - website bouwen

Het bouwplan – Wireframes

Zonder uitgetekend of uitgedacht plan zijn we nergens. Dit plan noemen we een wireframe. In dit wireframe focussen we ons op de structuur. Hoe gaat de navigatie eruit zien? Welke webpagina’s moeten er gemaakt worden? Door dit in beeld te brengen krijg jij als klant beter zicht en kunnen wij dit als leidraad gebruiken voor het hele project.

Webdesign

Een eerste indruk kan je maar één keer achterlaten. Daarom is het design van je website een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een nieuwe website. Wij nemen je huisstijl onder de loep of maken er eentje indien deze niet aanwezig is. Dit resulteert in de volledige look and feel van jouw nieuwe (of huidige) website. Vervolgens gaan we deze stijl omzetten naar beeld.

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een site of webshop maken we gebruik van het WordPress CMS (content management systeem). WordPress is een open content management systeem dat constant in ontwikkeling is en snel reageert op de snelle technologische veranderingen en veranderende eisen van het internet. In deze fase zal het geheel getest worden en zullen alle schoonheidsfoutjes verholpen worden. Wij zorgen er voor dat je website in elke browser optimaal te gebruiken is en dat die zichtbaar is op elk digitaal apparaat. Dit noemen we responsive.

Responsive

Het webdesign zal per apparaat, zoals mobiel, worden aangepast zodat de gebruiker altijd de optimale ervaring beleeft. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van uw naam / bedrijf maar ook zullen de zoekmachines zoals Google dit goed indexeren waardoor u beter gevonden gaat worden door uw (potentiele) klant.

Livegang!

Yeeh! Je website gaat live! Maar hier stopt het niet voor ons. Een website heeft altijd aandacht nodig in de vorm van updates, onderhoud en beveiliging. Wij nemen dat onderhoud graag voor je uit handen zodat jij je bezig kan houden met je dagelijkse werkzaamheden.

Met een nieuwe website gemaakt door het Mannetje van het web heb je succes in handen. De juiste technieken en functionaliteiten in combinatie met een mooi design geven jouw de zekerheid dat van een zakelijke website die aan sluit bij de digitale wereld van nu! Aan de slag met het visitekaartje van uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen met het mannetje.

Nog meer Webdevelopment.

Webshops

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden professionele webshops zodat jij zonder problemen online je producten of diensten kan verkopen.

Website onderhoud

Wij zorgen er voor dat je website of webshop goed beschermt blijft. Door middel van een onderhoudsabonnement hoef jij je nergens zorgen meer om te maken.