Content creatie

Sterke content die er toe doet! Het up to date houden van je content is niet alleen voor jezelf maar ook voor de zoekmachines een vereiste in de digitale wereld van nu.

Met resultaatgerichte content op als je webpagina’s bereiken we meer conversies dan je voor mogelijk had gehouden. We nemen de tijd om content te creëren waar je doelgroep op zit te wachten. Het is geen makkelijke klus want je moet je doelgroep door en door kennen. De laatste jaren verscheen er online een massa aan blogs, informatie en content. Je moet dus goed nadenken als bedrijf hoe je relevant blijft voor je (potentiele) klanten.

Mannetje van het web banner content creatie - content marketing

Voor wie schrijf je?

In welke fase van een beslissing bevindt hij of zij zich en wat zijn de intenties van hem of haar? En via welke kanalen wil jij content gaan verspreiden? Het zijn allemaal vragen om contentstrategie te bepalen. Alleen door hier goed over na te denken zal je op de lange termijn succes behalen met je content. Wij weten veel maar jij weet nog veel meer. We gaan daarom samen bepalen hoe de customer journey eruit ziet om zo de juiste content op de juiste plek te creëren.

Planning, onderzoek en uitvoering

Zodra de strategie bepaal is, gaat de uitwerking starten. We maken een planning waarin we aangeven welke content op welk kanaal verspreid gaat worden. Dit doen we uiteraard in samenspraak met jouw.

Daarnaast doen wij een uitgebreid zoekwoordonderzoek zodat dit verwerkt kan worden in de content. Wij zorgen er dus voor dat je content direct SEO proof is. Bij meer technische onderwerpen zullen we altijd jouw input nodig blijven hebben omdat jij nog altijd de expert bent op dat gebied!

De content is geschreven, nu moet het verspreidt worden op de vooraf bepaalde kanalen. Content is één van de toverwoorden binnen online marketing. Wij weten dat als geen anders en helpen jouw graag op weg. Heb je eenmalig of structureel ondersteuning nodig? Laten we dit bespreken tijdens een goed gesprek.